Egen Etikett

Vänersborgs Vinagentur har möjlighet att leverera viner försedda med en egen, personligt designad etikett. Det kan gälla vinerna till bröllopet, en personlig gåva för en högtidsdag, ett företagsjubileum, en julklapp till företagets medarbetare eller kanske bara ett roligt uppslag till nästa middag med dina goda vänner. Specialetiketterade viner har dessutom en given plats på olika typer av event där de väcker uppmärksamhet och skapar ett extra intresse, något som visat sig, inte minst, vid Bandy VM i Vänersborg där Bandy-vinet blev uppmärksammat såväl i media som av evenemangets besökare.

Tillvägagångssätt

Du kan ladda ned pdf-en “Specialetiketter från Vänersborgs Vinagentur” där du hittar en utförlig beskrivning på hur du går tillväga om du vill beställa viner med specialetikett från oss.

Att ta fram en egen etikett är varken besvärligt eller så kostsamt som man kanske kan tro.Det första steget är naturligtvis att vi tillsammans väljer ut vilket eller vilka viner som du vill ha. Här tar vi hänsyn till vad som är syftet med etiketten, i vilket sammanhang vinet skall presenteras och kanske vilken årstid som vinet skall avnjutas. Här kan du välja bland mousserande, vita, röda eller rosé-viner från våra olika leverantörer. Nästa är att ta fram en design på etiketten. Antingen designar du etiketten själv eller så hjälper vi dig med detta. Om du behöver hjälp kan vi utgå från ett antal förslag alternativt ta fram en helt ny layout.

Vill du förpacka vinflaskorna i personligt designade presentförpackningar så kan vi hjälpa dig även med detta. Du får räkna med att det tar 3 – 5 veckor från det att vi kommit överens om vin och etikett till dess att du fått din leverans så vänta inte för länge med att förverkliga din idé.

Om du beställer vinerna som privatperson så måste leveransen av vinet hanteras som en Privatimport via Systembolaget. Hur detta går till kan du läsa om genom att klicka på länken länken längst upp till vänster på denna sida.

Nöjda kunder

Nedan följer etiketter från några av våra nöjda kunder.


Accept Site use cookies