Herdade de Medeiros

Herdade de Medeiros ligger i Muora-regionen i Alentejo-distriktet sydost om Lissabon. Den drivs av António A. Figueira de Chaves med familj. Till sitt förfogande har António 39 ha vingård planterat med rödvinsdruvorna Aragonez ( Tempranillo ), Touriga Nacional, Cabernet Sauvignon, Petite Verdot, Syrah och Alicante Bouchet samt vitvinsdruvorna Arinto, Viognier, Viosinho samt Verdelho.

Vintillverkningen sker innanför väggarna på en 200 år gammal ladugårdsbyggnad. Innanför väggarna finner man toppmodern utrustning för vinframställning, allt installerat under de senaste åren, som är en av grundstenarna för framställning av högklassiga viner. Vinskörden vid Herdade de Medeiros sker för hand i smålådor som töms direkt i rostfria tankar. Under fermenteringen kontrolleras temperaturen med hjälp av vattenkylning. Alla röda viner lagras på ekfat innan de tappas på flaska.

Product added to compare.

Den här webbplatsen innehåller information om alkohol.

För att besöka den eller handla måste du ha fyllt 20 år.

Vänersborgs Vinagentur använder kakor (cookies). Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.