Så här beställer du ett vin med egen etikett

Till att börja med så skall vi komma överens om hur etiketten skall utformas. Antingen har du ett eget original som vi kan använda oss av eller så får vi diskutera hur den skall se ut.

Enklast är att du kontaktar någon av oss på Vänersborgs Vinagentur via något av de telefonnummer som finns på vår kontakt-sida

När vi kommit överens så lämnar vi över till vår tryckare som sedan återkommer med ett korrektur som du får godkänna. 

All vår hantering av vin, förutom den som sker mot restauranger, måste ske via Systembolaget. Vi har inte tillstånd att sköta denna hantering åt slutkunden utan beställning samt uthämtande av vinet måste göras av kunden själv. När vi hanterar vin med specialetiketter så måste vinet hanteras genom en tjänst hos Systembolaget som kallas Privatimport.

En privatimport går till på följande vis.

För att kunna göra en Privatimport via webben så måste du ha ett konto (ett login) på systembolaget.se. Om du inte redan har ett sådant så måste du nu skapa ett sådant.  Du kan skapa ett genom att klicka på knappen till höger.

När du väl har ett konto måste du logga in dig skall du fylla i lite uppgifter om vad du vill beställa samt på vilket Systembolag du vill hämta ut vinerna.

Längst ned på sidan, under rubriken Beställa drycker kan du klicka på ”Privatimport”. Enklast kommer du dit genom att klicka på knappen till höger

Logga in dig med dina kontouppgifter och följ därefter stegen som visas nedan.

Steg 1 : Välj leverantör
  • Ange "Vänersborgs Vinagentur AB" som Leverantör
  • Klicka NÄSTA
Steg 2 : Fyll i information om drycken du vill beställa
  • Fyll i Dryckens namn som det finns angivet på vår hemsida eller om det är frågan om ett specialetiketterat vin där vi kommit överens om vilket vi det skall vara, något som knyter an till etikettens utformning t.ex. "Nisses eget röda". Fortsätt sedan med Varugrupp, Antal, Volym ml/st (ange normalt 750) samt Förpackning. Övriga fält kan lämnas tomma.
  • Klicka LÄGG TILL DRYCKEN
  • Om det är flera olika viner som du vill beställa så kan du fylla i formuläret igen med ny information för  den nya drycken. Glöm inte att klicka på LÄGG TILL DRYCKEN.
  • När du är klar klicka på NÄSTA.
Steg 3 : Välj butik
  • Välj den butiken där du vill hämta ditt vin
  • Klicka därefter i Jag godkänner.......
  • och till sist SKICKA FÖRFRÅGAN

Efter några dagar kommer du, via e-post, att få en prisuppgift från Systembolaget som du skall acceptera.

Efter detta kommer vi att leverera vinet till den butik som du valt. Du informeras av Systembolaget via e-post/sms att vinet är klart att avhämtas och du kan då hämta ut och betala vinet.

Product added to compare.

Den här webbplatsen innehåller information om alkohol.

För att besöka den eller handla måste du ha fyllt 20 år.

Vänersborgs Vinagentur använder kakor (cookies). Våra cookies används för att samla in information om hur du interagerar med vår webbplats och låter oss komma ihåg dig. Informationen används för att förbättra och anpassa din webbläsarupplevelse och för analyser och statistik om våra besökare både på webbplatsen och i andra medier.