produktnyheter

Fina omdömen om våra viner

Fina omdömen om våra vinerMed jämna mellanrum provar Munskänkarna centralt viner från Systembolagets beställningssortiment. Resultaten publiceras i tidskriften Munskänken med Vinjournalen. I nr 1 2019 har Vänersborgs Vinagentur med 5 portugisiska viner. Samtliga får mycket goda omdömen men ett par sticker ut lite extra.I https://vanersborgsvinagentur.se/roeda-viner/4-calda-bordaleza-5600392561285.htmlsin utvärdering 1 2019 bedömde en jury bestående av 6 erfarna vinprovare kvalitet och prisvärdhet på ett stort antal viner i beställningssortimentet. Vänersborgs Vinagentur hade denna gång med 5 stycken viner som gavs följande omdömen.
Read more

Vin & Delikatessmässa i Uddevalla 2019

Nu är det snart dags för 2019 års Vin & Delikatessmässa i Uddevalla. Vänersborgs Vinagentur  kommer att finnas på plats med ett urval intressanta viner från Portugal. Du får möjlighet att prova och diskutera våra viner.
Read more

Pousio Selection i beställningssortimentet 2018-12-03

Den 3/12 finns 2 nya viner från Casa Agricola tillgängliga i Systembolagets beställningssortiment.
Read more

Nya viner på Systembolaget i oktober 2018

Den 8.e oktober 2018 lanserar vi 3 nya viner från Campolargo i Systembolagets Beställningssortiment. Det ärDiga? Espumante Magnum Pinot NoirVi har inte fått Systembolagets artikelnummer ännu men du kan läsa mer om vinerna genom att klicka på texten ovan. Fram tills 8.e oktober får du nöja dig med våra övriga viner från det fantastiska vinlandet Portugal.
Read more

Sellium från Herdade dos Templarios

Med säljstart 2017-06-01 i Systembolagets beställningssortiment är vi stolta att få presentera en, för oss, ny typ av vin. Dessutom från en ny vingård. Det är Sellium från Herdade dos Templarios (76350-01) – ett dessertvin framställt på Moscatel-druvan.
Read more

Nio nya viner på beställningssortimentet

Under de närmaste dagarna kommer vi att lansera 9 nya portugisiska viner på Systembolagets beställningssortiment. Den här gången har vi valt ett antal exklusivare viner som vi tagit hem i ett begränsat antal. Om man inte vill njuta av vinerna för egen del så är det perfekta presenter till bekanta som skall firas och som uppskattar ett gott vin.
Read more
Accept Site use cookies